Ginsmagning i Odense

Er du på udkig efter en anmelderrost ginsmagning i Odense?

Så tag et kig på favoritterne herunder.

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Odense

Ginsmagning med tapas hos Two Socks i Odense

📍 Odense

Two Socks i Odense finder du lige ved teatret. Glæd dig til at træde inden for i den rustikke bar, hvor du får serveret lækre gin og tonics i løbet af aftenen. Undervejs venter der også en veltilberedt tapas, som består af ost, charcuteri og brød.

Gin & Tonic-Cruise hos Odense Aafart

Gin & Tonic-Cruise hos Odense Aafart

📍 Odense

Stig om bord på denne unikke ginsmagning, som Odense Aafart afholder. Her kan du se frem til at opleve 1,5 times sejltur på Odense Å, mens du nyder 3 lækre gin og tonics. Undervejs lægger båden til land, for oplevelsen indeholder også et stop i skoven ved Fruens Bøge, hvor en af dagens cocktails serveres.

Oplev en ginsmagning i Odense

Gin er igen blevet en populær drik, der både serveres på barer og hjemme i stuerne. Er du klar til at lære mere om gin, tonic og garnish? Her på siden kan du læse mere om, hvor i Odense du kan komme til ginsmagning. 

Lær mere om gin til en smagning

Hvordan drikker du helst din gin? Er du en af dem, der altid blander drikken med brus til en klassisk gin og tonic, kan du glæde dig til at udfordre smagen til en ginsmagning i Odense. Den karakteristisk smagende drik, der er kendt for sine enebærnoter og nuancer af andre botanicals, kan nemlig ikke kun nydes i selskab med tilbehør.

 

Til en smagning bliver den derfor også serveret ”on the rocks”. Det giver dig de bedste forudsætninger for rigtigt at smage, hvordan de mange urter folder sig ud.

 

Ginsmagning hos Two Socks

Er du klar til at dykke ned i ginens geniale verden? Der skal nørdes dufte, smage og meget mere til en spændende aften i selskab med de erfarne folk fra Two Socks. Til denne ginsmagning i Odense får du en indsigtsfuld viden, der klæder dig på til at smage dig frem til den gin, du bedst kan lide.

 

Undervejs lærer du, hvordan forskellige gins, tonics og garnish kan kombineres, ligesom du også bliver præsenteret for, hvordan diverse botanicals forandrer smagsindtrykkene.

 

Trænger du til at få renset ganen mellem de mange smagsoplevelser? Der sættes en lækker tapas på bordet under smagningen, som naturligvis understøtter det, der skænkes i glasset.

 

Til en ginsmagning hos Two Socks får du:

 • 1 ren gin serveret som 10 ml.
 •  3 gin og tonic serveret som 40 ml. gin og 100 ml. tonic
 •  Lækker tapas med ost, charcuteri og brød
 • Fortællinger og sjove anekdoter om de gin og tonic, der drikkes
 • Bliv klogere på botanicals
 • Lær mere om smagsnuancer, dufte og aroma

 

Ginsmagning hos Odense Aafart

Det er ikke en traditionel ginsmagning, Odense Aafart byder dig på. Vil du prøve noget helt unikt? Stig om bord på den smukke båd, og gør klar til at lægge fra land, for nu går turen gennem Munke Mose, mens bølgerne bruser omkring skibet.

 

Mens du nyder den fine udsigt over naturlandskabet, som glider forbi dig, får du serveret de dejligste gin og tonics. Vil du vide, hvad du har i glasset? På turen får du ikke kun serveret en smagfuld drik. Du bliver også præsenteret for en lang række spændende fakta om det, der hældes i glasset.

 

Glæd dig til at gå fra borde efter 1,5 time i godt selskab med en masse ny viden om gin, og måske en klar favorit, der skal sættes i barskabet derhjemme.

 

Til en ginsmagning hos Odense Aafart får du:

 • 1,5 times sejltur på Odense Å
 • 3 lækre gin og tonics
 • Pause i skoven ved Fruens Bøge, hvor den ene drink serveres
 •  Introduktion til de forskellige gins
 • Sjove, lærerige og finurlige anekdoter på turen op ad åen