Ginsmagning i Aarhus

Er du på udkig efter en anmelderrost ginsmagning i Aarhus?

Så tag et kig på favoritterne herunder.

Ginsmagning hos Smagførst

Ginsmagning hos Smagførst

📍 Aarhus

Smagførst inviterer på en guidet tur gennem ginens verden med lækre smagsprøver og spændende fortællinger. Denne ginsmagning byder på 6 forskellige gins og 3 forskellige tonics, der alle har hver deres særpræg. Til at rense ganen mellem de mange serveringer er der brød og vand på bordene.

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

📍 Aarhus

I hjertet af Aarhus ligger det gamle Pumpehus på Sydhavnen, hvor Njord Gin Distillery holder til. Træd inden for til en ginsmagning, som byder på et unikt indblik i destilleriets og ginens historie. I løbet af 1,5 time serveres en lækker velkomstdrink, og til smagningen kan du glæde dig til at prøve 5 forskellige gin fra Njord Gin, kold tonic og små snacks.

Tag til ginsmagning i Aarhus

Gå på opdagelse i enebærrets enestående verden til en ginsmagning i Aarhus. Her folder drikkens fascinerende historie sig ud foran dig i takt med, at glassene fyldes. Undervejs skal der duftes, smages, lyttes og læres, så alle sanserne bruses bagover med ny viden og inspiration.

 

Er du klar til et kursus? Lad øjnene løbe videre ned over siden og find de bedste ginsmagninger i Aarhus.

 

Duften af gin

Har du allerede forelsket dig i enebærrets karakteristiske smag, ved du, at der er forskel på gin. Eller genever som det jo oprindeligt blev kaldt i 1600-tallets Holland. Men selvom gin udspringer af det franske ord geniévre, der betyder enebær, er det ikke kun de små, blå bær, der er grundessensen i den populære drik længere.

 

I dag fyldes flaskerne med vilde urter, bær og spændende krydderier fra nær og fjern, så det er en sand fornøjelse både at dufte og smage på drikken. Netop derfor er gin atter blevet populært både at drikke i en klassisk gin og tonic eller on the rocks. Det vil sige: Præcis som den er. Ufortyndet. På den måde kan du smage alle de fine noter og toner, som destilleriet har brugt som base.

 

Lær mere til en ginsmagning i Aarhus

Vil du lære mere om smagssammensætninger, destillering og ginens historie? Til en ginsmagning skal der diskuteres gin, og med udgangspunkt i en række skønne smagsprøver tages du med på en spændende rejse ind i drikkens omdiskuterede verden.

 

Først og fremmest skal der duftes. En stor del af oplevelsen sidder nemlig i den aroma, som stiger fra glasset, når du skænker ginen. Først når næsen er tilfredsstillet, er det smagsløgenes tur til at få stillet tørsten. Smager drikken, som den dufter? Den professionelle fortæller forklarer, hvordan du skal smage på din gin, så munden fyldes af alle florale noter fra de dybe bærtoner til de lyse krydringer. 

 

Ginsmagning hos Njord Gin

På Sydhavnen i Aarhus – i det gamle Pumpehus i byens centrum – ligger Njord Gin Distillery. I de rå lokaler destillerer de den gin, der gennem de sidste år har indbragt dem både nationale og internationale priser.

 

Njord Gin er det første dedikerede gindestilleri i Danmark, og det er da også et imponerende bagkatalog, du præsenteres for i de 1,5 time, ginsmagningen varer.

 

Til en ginsmagning hos Njord Gin får du:

  •     1,5 times spændende ginsmagning
  •     5 forskellige gin fra Njord Gin
  •     Tonic – så du kan smage drikken både rent og blandet
  •     Fortællinger om gin
  •     Et unikt indblik i Njord Gins udvikling
  •     Snacks og vand

 

Ginsmagning hos SmagFørst

Der er enormt stor forskel på gin, og har du endnu ikke smag forskellen, vil du blive overrasket over udvalget, når du tager til ginsmagning i Aarhus hos SmagFørst. Her lærer du om dufte, kombinationer og lagring, der alt sammen har betydning for den endelige smag.

 

Til en ginsmagning hos SmagFørst får du:

  •     2 timer med smagning og spændende fortællinger om gin
  •     6 forskellige smagsprøver på gin – og 3 tonics
  •     Anekdoter og røverhistorier fra ginens verden
  •     Brød og vand til at rense ganen undervejs