Two Socks ginsmagning

Er du glad for gin, og kunne du tænke dig at udvide dit smagsrepertoire med nye, spændende varianter? Så bør du helt sikkert tage et smut forbi Two Socks ginbar, der har barer i både København, Aarhus og Odense.

Hos Two Socks har de en helt særlig forkærlighed for gin. Med deres eget destilleri beliggende i Slagelse har de udviklet deres helt egen gin, der går under navnet Four Jiggers Gin. Den er både dansk, økologisk og lavet fra bunden, og du er derfor garanteret en unik smagsoplevelse.

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Odense

Ginsmagning med tapas hos Two Socks i Odense

📍 Odense

Two Socks i Odense finder du lige ved teatret. Glæd dig til at træde inden for i den rustikke bar, hvor du får serveret lækre gin og tonics i løbet af aftenen. Undervejs venter der også en veltilberedt tapas, som består af ost, charcuteri og brød.

Ginsmagning og tapas hos Two Socks i København

📍 København

Rustikke træborde og træbænke skaber en autentisk stemning til ginsmagningen hos Two Socks i det centrale København. I løbet af aftenen skænkes et bredt udvalg af forskellige gins og tonics i glassene, mens bartenderne fortælles om de enkeltes særpræg. Du får også serveret en lækker tapas med ost, brød og charcuteri.

Two Socks menukort med speciale i gin & tonics

Udover deres egen gin byder Two Socks i København, Aarhus og Odense på masser af spændende gin-varianter, bl.a. Dry Gin, fadlagret gin og Old Tom Gin.

Baren gør en dyd ud af at servere de perfekte gin & tonics, og derfor kan du også vælge imellem både sød, mellemtør eller klassisk tonic til din drink. Derudover finder du også et udvalg af økologiske tonics.

Two Socks ginsmagning og tapas

I Two Socks ginbar føres et unikt koncept, der kombinerer tapas og ginsmagning i ét og samme event. Du får derfor noget godt til ganen samtidig med, at du bliver klogere på gin og måden, det produceres på.

Under ginsmagningen kan du se frem til:

  • 1 x udvalgt ren gin á 10 ml
  • 3 x gin & tonic á 40 ml og 100 ml
  • Lækker tapasanretning

En oplagt date eller gaveidé

Two Socks har de perfekte rammer for en god ginoplevelse – og det er uanset, om det er til en romantisk date eller en fyraften med kollegaerne. Derudover er Two Socks ginsmagning en oplagt gaveidé til gin-entusiasten, der gerne vil prøve noget nyt.

Book et bord eller en ginsmagning allerede i dag hos Two Socks i Aarhus, København eller Odense.