De bedste gin

bedste gin

Er du glad for gin? Udvalget af gin er i dag stort, og nye smagsvarianter dukker hele tiden op. Fremfor det traditionelle enebær, der er hovedingrediensen i klassisk gin, findes der også gin med syrlige og søde frugtsmage.

Men hvordan finder du verdens bedste gin på markedet? Og hvad med den bedste billige gin?

 

Top 20 over verdens bedste gin

 

Her finder du en samlet guide over de 20 bedste gin, så du kan finde inspiration til din nye favorit gin.

Malfy Con Arancia 41% 70 cl

Denne udsøgte gin har sin smag fra de røde og saftige blodappelsiner fra Sicilien, der giver denne gin en ekstra kant og en flot rød farve.

Brighton Seaside Gin

Denne gin er lavet i den engeske kystby Brighton og er en stærk gin med en alkoholprocent på 57%. Den er dog stadig blød i smagen, der bærer præg af traditionelt engelsk gin lavet på enebær med noter af citrus.

Scapegrace Gin Black

En imponerende gin, der skifter farve, når den blandes sammen med den bedste tonic til gin. Denne gin har en blomstret og frisk smag med noter af menthol.

Amuerte Coca Leaf Gin Blue Edition

Her får du et belgisk bud på verdens bedste gin, der er inspireret af det sydamerikanske klima. Smagen er lavet på kokablade tilsat sydamerikanske frugter som dragefrugt og tamarillo. Flot og elegant flaske i blåt design.

Hendrick’s Gin FL 70

Traditionel skotsk gin lavet i meget små mængder. Den har en unik smag af agurk og rosenblade. Kan nydes ren eller i en Gin & Tonic.

Tanqueray Dry Gin FL 70

Denne engelske London Dry Gin er en ægte klassiker. Det er en simpel og tør gin med smag af citron, sort peber og blomster.

TMD London Dry Gin Trinity

Med denne gin får du en simpel smagssammensætning bestående af enebær, koriander og kvanrod. Fra Tranum Mølle Destilleri.

Ukiyo Yuzu Gin

Ukiyo Yuzu Gin er en japansk gin med smag af citrus. Den bliver lavet på byg med efterfølgende tilsat smag af enebær, mandarin og krydderier.

Le Tribute Gin

Her får du en spansk gin fra et familieejet destilleri. Le Tribute Gin er kendt for sin smag præget af enebær, mandarin, kardemomme, citrongræs – for blot at nævne nogle få. Flot flaske egner sig til gave.

Copperpot Gin Havtorn

En lækker og smagfuld gin lavet på håndplukket havtorn fra Rømø. Begrænset produktion med blot 200-220 flasker to gange om året.

Thylandia Gin

En god dansk gin, der kunne klassificeres som verdens bedste, er denne simple men kvalitetsrige gin fra Thylandia. Den krydrede smag af koriander, ingefær og enebær gør den velegnet til Gin & Tonic. Køb den bedste tonic til gin, og du har den perfekte drink.

ELG Gin No. 1 (50 cl)

ELG er et godt mærke, hvis du vil finde Danmarks bedste gin. De er kendt for at producere gin med afsæt i ingredienser i den danske natur. I denne omgang får du en gin lavet på enebær, gulerod og koriander.

Herbie Gin

Et af Danmarks bedste gin, Herbie Gin, er en dansk London Dry Gin lavet på 10 forskellige botanicals – bl.a. danske æbler og lakridsrod. Du får derfor en lille smag af Danmark i denne gin.

BrewDog Dist. LoneWolf Gin

Med denne gin får du den bedste gin til prisen. Smagen er baseret på citrongræs og limeblade, der yderligere er krydret med koriander og lyserøde peberkorn. Bedste billige gin til en god Gin & Tonic.

Nordes Atlantic Galician Gin 40%

Med en spansk gin som denne får du en gin, der er lavet på en Albariño-drue fremfor traditionelt korn. Dertil er den krydret med 14 forskellige planteekstrakter.

Aviation American Gin 42%

Dette er et amerikansk bud på den bedste gin til prisen. Den er destilleret i Oregon og bl.a. tilsat lavendel og kardemomme, der giver den en let og krydret smag.

Silent Pool Gin, England 43% 70 cl

Her får du et bud på verdens bedste gin målt på smag. Med 24 forskellige ekstrakter og en smag baseret på enebær, lavendel og kamille, får du en lækker og krydret gin.

Whitley Neill, Rhubarb & Ginger 43 & 70 cl

Verdens bedste gin til de varme sommerdage. Den frugtige smag af rabarber gør den perfekt til en Gin & Tonic på en varm sommerdag

Berliner Brandstifter, Berlin Dry Gin 43,3%

En lækker og frisk gin, der er produceret i Tyskland. Målet var at lave en gin, hvor man kan smage ånden af selveste Berlin.

Citadelle Dry Gin 44% Frankrig

Denne prisvindende franske gin kan nemt klassificeres som et bud på et af verdens bedste. Den bliver varmet over levende ild og tilsat 19 forskellige krydderier.

Hen Harrier Gin fra Volsted Distillery

Hvis du er til en gin i den lidt sødere boldgade, så er Hen Harrier Gin fra danske Volsted Distillery det perfekte valg. Det er en Old Tom Gin, som byder på en lettere sød smagsoplevelse. Destilleret med store mængder citrus – med en afdæmpet note af rosmarin. 

Perfekt til dine stunder på terrassen eller til at sætte gang i festlighederne.

Bland den op med en mindre bitter Tonic – og oplev et farveskift til lyslilla. Top drinken med halve blåbær, og så har du en drink, som både er en fryd for øjnene og ikke mindst ganen.

Verdens bedst sælgende gin

Find inspiration til den bedste alkoholfri gin

Undersøg dine muligheder for at købe den bedste alkoholfri gin hos din nærmeste fysiske forhandler eller på det store udvalg af hjemmesider med gin.