Ginsmagning i Esbjerg

Er du på udkig efter en anmelderrost ginsmagning i Esbjerg?

Så tag et kig på favoritterne herunder.

Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Ginsmagning og middag på Restaurant Loftet

📍 Esbjerg

Siden 1907 har Restaurant Loftet ligget i Esbjerg og været omdrejningspunkt for byens liv. I dag er det gamle Posthus forvandlet til en eksklusiv gourmetrestaurant og bar, hvor du kan opleve en uformel ginsmagning. Aftenen byder på 5 forskellige gin og tonics og afsluttes med en 3-retters gourmetmenu i restauranten.

Tag til ginsmagning i Esbjerg

Du kan se frem til at træde ind i en fascinerende verden, hvor dufte, smage og farver flettes sammen på fineste vis. Til en ginsmagning i Esbjerg får du et bredt indblik i ginens smagfulde verden, når du bliver præsenteret for de mange varianter af gin og tonics.

 

I takt med at glassene fyldes og tømmes, får du også serveret spændende fortællinger om drikkens dramatiske historie. 

 

Er du klar til at komme afsted? Glæd dig til at smage på og lære mere om gin. Her på siden kan du finde flere oplysninger om, hvor og hvornår der er smagninger i Esbjerg.

Glæd dig til en smagfuld aften

Vi har drukket gin siden 1600-tallet, hvor drikken så dagens lys for første gang. Det var i Holland, man opfandt den klare enebærvæske, som hurtigt vandt indpas over hele verden. I dag drikker vi gin på mange måder: On the rocks, i gin og tonics eller som en del af drinks eller cocktails.

 

Kender du alle smagsnoter? Der venter mange spændende smagsvarianter, som du bliver præsenteret for, når du forkæler dig selv med en ginsmagning: Fra klassiske smage med enebær og videre til nye varianter med nuancer af slåen, citron eller lyng. Det er blot nogle af de muligheder, du kan glæde dig til at opleve.

Lær mere til en ginsmagning i Roskilde

Florale noter og botaniske navne er blot nogle af de ting, du bliver klogere på, når du tager til ginsmagning i Esbjerg. Er du nybegynder eller har du allerede viden i baghovedet? Uanset hvilket niveau din ginviden er på, kan du glæde dig til at prøve en ginsmagning i Roskilde. Her kan alle være med.

 

De smagfulde events tager udgangspunkt i det niveau, du er på, og undervejs er der rig mulighed for, at du kan stille spørgsmål. Du tager derfor ikke kun hjem med en ny ginfavorit i hjertet. Hovedet bliver også fyldt med sjove anekdoter, spændende fortællinger og nyttige informationer, du kan bruge næste gang, du skænker dig selv en drink. 

 

Ginsmagning hos Restaurant Loftet

I Posthuset på Torvet i Esbjerg ligger Restaurant Loftet, og her serverer de en eksklusiv ginsmagning med efterfølgende gourmetmenu for dig. I de hyggelige lokaler, hvis historie trækker tråde helt tilbage til 1907, bliver du forkælet fra begyndelsen. Aftenen starter med et indblik i ginens vidunderlige verden, hvor der både skal smages på gin og tonic enkeltvis, men hvor mixede varianter med garniture selvfølgelig også bliver serveret.

 

Er du klar til mere? Når den sidste drink er drukket, kan du glæde dig til at sætte dig til bords i restauranten, hvor en 3-retters gourmetmenu venter. Aftenens menu er selvfølgelig afstemt efter det, du drikker, så der kan sagtens serveres endnu en gincocktail, hvis du ønsker det.

 

Til en ginsmagning hos Restaurant Loftet får du:

  •     3 timers smagfuld ginoplevelse
  •     Smagning af 5 forskellige gin
  •     Smagning af 5 forskellige tonics, som supplerer ginen
  •     Spændende fortællinger om de mange smage og dufte
  •     Anekdoter fra ginens lange historie og udvikling gennem tiden
  •     3-retters gourmetmenu afstemt med de serverede gin og tonics