Gin julekalender

Ønsker du at forkæle dig selv eller en du holder af med en anderledes julekalender? Så er en gin julekalender et oplagt bud.

I en gin julekalender får du chancen for at prøvesmage en masse forskellige typer gin, som du kan nyde smagen af rent eller i drinks som Gin & Tonic eller Gin Hass.

 

Top 10 gin julekalendere i 2022

 

Vi har gjort det overskueligt for dig og samlet en oversigt over de bedste gin julekalendere i 2021. Uanset om du er til en klassisk julekalender med gin eller ønsker en Gin Tonic julekalender, får du gode bud på begge.

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Gin og Tonic julekalender fra Fever-Tree

I denne julekalender fra Fever-Tree får du mulighed for at smage hele 12 forskellige Gin og Tonic, og det er derfor den perfekte julekalender for dig, der ønsker at nyde en forfriskende drink i den søde juletid. Med flere forskellige mærker gin er der derfor rig mulighed for, at din nye yndlings gin ligger gemt bag en af lågerne.

Whitley Neill gin julekalender​

Whitley Neill gin julekalender

Whitley Neill lancerer med denne julekalender deres bud på 24 smagsprøver på gin. Bag hver enkelt låge ligger der gemt 5 cl. gin, som du kan nyde rent eller blande op med en god tonic. Derudover medfølger der en manual med forskellige cocktails, du kan lave med gin.

Gin julekalender fra Mac-Y

Gin julekalender fra Mac-Y

24 forskellige gin er det, du får lov til at smage i denne gin julekalender. Bag de forskellige låger ligger der gemt gin fra i alt 14 forskellige producenter, heriblandt Berry’s, Warner’s og Hayman’s. Du får derfor de bedste rammer for at forkæle dig selv med lækker kvalitetsgin i december.

That Boutique-Y gin julekalender 2022​

That Boutique-Y gin julekalender 2022

Er du til en anderledes julekalender med gin med eksotiske frugtsmage, så er denne udgave fra That Boutique-Y helt klart noget for dig. I løbet af 24 dage får du mulighed for at smage gin med smag af rabarber, ananas og orange-chokolade.

Sydafrikansk gin julekalender

Sydafrikansk gin julekalender

I denne unikke julekalender med gin får du chancen for at smage 24 forskellige varianter af sydafrikansk gin. Bag hver enkelt låge gemmer der sig en lille flaske gin, der giver nok gin til to Gin & Tonic, og det er derfor en oplagt gin julekalender at dele med fx kæresten.

Ginbutikkens julekalender 2022​

Ginbutikkens julekalender 2022

Med 24 forskellige gin á 5 ml. er du garanteret en festlig december måned, der giver plads til at kunne nyde en lækker gin eller Gin & Tonic efter arbejde. I en julekalender som denne får du mulighed for at smage nye varianter af gin.

Gin julekalender fra Din Lokale Vinhandler

Gin julekalender fra Din Lokale Vinhandler

I løbet af december kan du med denne julekalender med gin se frem til 24 forskellige små flasker gin i god kvalitet, der kan give et forfriskende pust i den tunge og fede julemåned. Det er en perfekt julekalender til den store gin-entusiast, der gerne vil prøve nye og spændende smagsvarianter.

Gin julekalender fra Mac-Y

Gin julekalender - 24 forskellige gin

For dig der ønsker at forkæle dig selv eller en du holder af, er denne gin julekalender med 24 forskellige varianter et oplagt valg. Hver dag kan du se frem til en ny julekalender gin, der kan nydes alene, sammen med tonic eller i en anden cocktail.

Julekalender med blandet spiritus (24 x 100 ml.)

I denne julekalender får du chancen for at smage flere forskellige former for spiritus, som du kan drikke alene eller i en forfriskende cocktail. Alle flasker er 100 ml., og der er derfor god mulighed for at dele smagsoplevelsen sammen med fx kæresten. En oplagt julekalender for dig, der gerne vil prøve noget forskelligt alkohol.

Blandet spiritus julekalender fra Din Lokale Vinhandler

Er du frisk på at krydre juletilværelsen med nye smagsvarianter inden for flere forskellige spiritus? Med denne julekalender får du chancen for at smage både cognac, whisky, snaps, gin og andre typer spiritus i små og sirlige flasker.

Bestil din julekalender med gin over nettet eller køb i fysisk butik

I dag finder du et stort udvalgt at gin-forhandlere på internettet, hvor du med ganske få klik kan bestille din gin julekalender eller gin og tonic julekalender hjem direkte til din adresse. Alternativt kan du finde samme koncept i flere vinforretninger, hvor du også kan få vejledning om gin og gin tonic julekalender.