Ginsmagning i København

Er du på udkig efter en anmelderrost ginsmagning i København?

Så tag et kig på favoritterne herunder.

Ginsmagning og tapas hos Two Socks i København

📍 København

Rustikke træborde og træbænke skaber en autentisk stemning til ginsmagningen hos Two Socks i det centrale København. I løbet af aftenen skænkes et bredt udvalg af forskellige gins og tonics i glassene, mens bartenderne fortælles om de enkeltes særpræg. Du får også serveret en lækker tapas med ost, brød og charcuteri.

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

📍 København

I en gammel, renoveret fabriksbygning på Christiania holder Copenhagen Distillery til huse. De kreative folk bag brandet inviterer dig inden for til en smagfuld aften med fokus på den karakteristiske gin. Aftenen begynder med en rundvisning i destilleriet, og efterfølgende kan du glæde dig til en ginsmagning med 5 forskellige produkter.

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

📍 København

Du får selv lov til at bestemme, hvordan din gin skal smage, når du møder op til denne unikke ginsmagning hos Copenhagen Distillery.

 

Foruden fortællinger om ginens historie byder dagen på udvælgelse af urter og krydderier, destillering af ginessens og naturligvis blanding af din helt egen flaske. Etiketterne skal du også selv designe.

Tag til ginsmagning i København

Er du klar til at fylde glasset med god gin? Glæd dig til at lære mere om den smagfulde drik, der gennem århundreder har været kendt og elsket for sine karakteristiske noter. Til en ginsmagning i København får du serveret et udsøgt repertoire af varianter, der suppleres med spændende tonics og anekdoter fra drikkens dramatiske historie.

 

Her på siden kan du gå op opdagelse i de mange events, der finder sted i hovedstaden. Det er din mulighed for at finde præcis den ginsmagning i København, som klæder dig bedst på til at fortsætte rejsen ind i ginens verden på egen hånd.

Glæd dig til nye smagsoplevelser

Der venter mange spændende smagsoplevelser og indtryk, når du møder op til en ginsmagning. I dag laves gin ikke kun med smag af enebær, og ganen kan derfor se frem til at opleve noter af lyng, citron eller slåen.

 

I løbet af aftenen skænkes der naturligvis også tonics. De kan på fineste vis understrege eller fremhæve florale noter i ginen, ligesom garniture i form af citron, grapefrugt eller rosmarin kan have afgørende betydning for oplevelsen.

Lær mere til en ginsmagning i København

Til en ginsmagning i København kan alle være med. Her er der både plads til nybegynderen, der skal smage gin for første gang, og den erfarne kender. Uanset hvilken viden du møder op med, kan du se frem til en smagfuld aften i godt selskab.

 

De dygtige bartendere og fortæller sammensætter aftenen ud fra det niveau, du er på, så alle får den bedste oplevelse. 

 

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Du skal tage turen til Christiania, når du vil opleve en ginsmagning hos Copenhagen Distillery. I en ombygget fabriksbygning destillerer bryggerne deres egen gin, og det er netop den, du får lov til at smage på denne aften.

 

Du kan se frem til at få en guidet rundvisning i destilleriet, hvor både gæringstanke og skinnende kobberkedler toner frem. Efterfølgende kan du sætte dig til rette i baren, hvor der skal smages på fem forskellige gins.

 

Til en ginsmagning hos Copenhagen Distillery får du:

  •     1,5 times ginsmagning
  •     Rundvisning i destilleriet
  •     Velkomstdrink
  •     Smagning af 5 forskellige gins
  •     Anekdoter fra ginens fascinerende verden

 

Ginsmagning hos Two Socks

I de rå og rustikke lokaler på Rådhuspladsen i det centrale København kan du finde ginbaren Two Socks. Her kan du sætte dig til rette på de håndlavede møbler og nyde en smagfuld aften med gode gin og tonics.

 

De professionelle og erfarne bartendere supplerer serveringerne med spændende fortællinger om det, du drikker. Du tager derfor ikke kun hjem med en god smag i munden – hovedet vil også være fyldt med ny og interessant viden.

 

Til en ginsmagning hos Two Socks får du:

  •     1 ren gin serveret som 10 ml.
  •     3 gin & tonic serveret som 40 ml. gin og 100 ml. tonic
  •     Smagfuld tapas bestående af ost, charcuteri og brød
  •     Lær nyt om botanicals, urter og smage
  •     Få ny viden om de gins og tonics, der serveres