Ginsmagning i Herning

Er du på udkig efter en anmelderrost ginsmagning i Herning?

Så tag et kig på favoritterne herunder.

Tag til ginsmagning i Herning

 

Glæd dig til at lære mere om ginens fascinerende smage og dufte til en ginsmagning i Herning. Her på siden kan du finde ud af, hvor i byen de mange events afholdes.

Lær mere om gin til en smagning

Holder du af at drikke en gin og tonic fra tid til anden? Hvis du allerede har forelsket dig i ginens karakteristiske smag, ved du, at der er stor forskel på gin.

 

Nogle har en fremtrædende smag af enebær, mens andre tilbyder bløde indtryk med noter af citrus, slåen eller lyng. Til en ginsmagning præsenteres du for en lang række af varianter, der hver især har deres karakteristika. Søger du efter en ny favorit til barskabet? Du vil uden tvivl blive overvældet af smagsindtryk i løbet af aftenen, og med den nye viden i baghovedet, vil du være godt rustet til at bevæge dig videre ud i ginens vidunderlige verden.

Smagen af urter og enebær

I mange år har gin været en udskældt drik, om hvilken man sagde, at den smagte af fyr og gran. I dag har den heldigvis gjort comeback i barskabet, hvor den både på barer og hjemme i stuerne atter værdsættes for sin særlige smag.

 

Det er nemlig ikke fyr og gran, som folder sig ud i glasset, men derimod duften af enebær, som sendes i mod dig. Vil du prøve noget andet end den klassiske variant? Der findes en lang række af variationer, og til en ginsmagning præsenteres du for nogle af de mange muligheder.

 

Ginsmagning hos Huset Poulsen

I hjertet af Herning centrum ligger Huset Poulsen. En hyggelig bar og bistro, som serverer alt godt til ganen. Derfor skal der naturligvis også skænkes skønne drikke til denne ginsmagning, som du er inviteret med til.

 

Du kan se frem til et 2,5 times spændende og lærerigt event, hvor enebær, urter og andre botanicals skal frem i lyset. Undervejs skal der naturligvis også smages på forskellige tonics og garnish, som sætter prikken over i’et. Selvom gin kan drikkes rent, vil du opleve, hvordan det rigtige tilbehør understøtter drikken på fornem vis.

 

Aftenen byder desuden på interessante fortællinger fra ginens verden, så du går fra bordet med ny og brugbar viden.

 

Til en ginsmagning hos Huset Poulsen får du:

  • 2,5 times indsigtsfuld ginsmagning
  • Stor tapasbuffet
  • Velkomstdrink
  • Smagning af 4-5 forskellige gins
  • Smagning af tonic

 

Ginsmagning hos Uhrskov Vine

Gennem 4 generationer har Uhrskov Vine serveret værdifuld viden og dejlige dråber for Hernings indbyggere. Nu kan du også få lov til at komme ind i butikken til en smagfuld og spændende aften i selskab med de erfarne forhandlere.

 

Her bliver du præsentereret for en række lækre gins, der naturligvis serveres sammen med tonics, som understøtter de smagsnuancer, du sidder med. I løbet af ginsmagningen lærer du mere om det, der skænkes i glassene, så du tager fra eventet med mange nye informationer summende i hovedet.

 

Du vil blandt andet vide mere om, hvordan man destillerer gin, ligesom du også vil have lært, hvordan forskellige botanicals påvirker den færdige gin.