Gin gaveæske

En gin gaveæske er den bedste gaveidé til ham eller hende, der sætter pris på en god gin – hvad end den nydes ren eller i en Gin & Tonic.

15 gode bud på gin gaveæsker

På siden her har vi samlet en overskuelig guide over mulige gin gaveæsker med flere spændende smagsvarianter.

gin gaveæske

KI NO BI Kyoto Dry Gin FL 70

Denne japanske gin bliver produceret i Kyoto og er kendt for at have en rig smag fra japanske urter og krydderier. Smagen kommer bl.a. fra bambussaft og gul yuzu, der er en asiatisk citrusfrugt, som er i familie med citronen.

Kyoto Dry Gin har en alkoholprocent på 45,7% og kan nydes alene eller i en lækker og forfriskende Gin & Tonic.

Gavekurv - ELG Gin & Tonic mix ’n’ match

Gavekurv - ELG Gin & Tonic mix ’n’ match

En flot og elegant gavekurv med 5 forskellige slags gin med mixers til, så der er rig mulighed for at blande nogle gode cocktails. ELG er et dansk mærke, der producerer prisvindende, dansk gin på deres eget destilleri beliggende ved Fredensborg. I denne gin gaveæske er du derfor garanteret ren forkælelse til smagsløgene.

Gavekurv - Gin & Tonic gavekassen med 3 slags dansk gin

Gavekurv - Gin & Tonic gavekassen med 3 slags dansk gin

I denne gavekurv får du lokalt produceret, dansk gin i god kvalitet. Til de tre små flasker gin medfølger der også tonic, og æsken er derfor et oplagt valg til gin og tonic elskeren. Med i kurven medfølger desuden flere snacks som nøddemix og chokoladetrøfler.

Gin & Tonic gave - gavekurv m. Gin, tonicvand og garniture

Gin & Tonic gave - gavekurv m. Gin, tonicvand og garniture

Ønsker du at forkæle en sand gin og tonic elsker, er denne gin og tonic gaveæske et rigtig godt bud. I pakken får du nemlig 70 cl Hayman’s London Dry Gin med fire flasker tonic og garniture til. For ekstra forkælelse er der tilbehør i form af chokoladekugler med i kurven.

Gin & Tonic gave - gavekurv m. Akori Gin, tonicvand og garniture

Gin & Tonic gave - gavekurv m. Akori Gin, tonicvand og garniture

I denne gin gaveæske finder du den japanske Akori Gin, der er kendt for at have en frisk smag af enebær krydret med dragefrugt og ingefær. En lækker og eksotisk gin, der sammen med de 4 flasker tonic giver de perfekte rammer for en aften med lækre cocktails.

Njord Happy Minds Havtorn Gin

Er du på udkig efter en gaveæske med en unik gin, der skiller sig ud i mængden? Njord Happy Minds Havtorn Gin er en gin, der udelukkende er lavet på ingredienser fra den danske natur. Den unikke smagsvariant med havtorn egner sig alene i et glas med is eller som del i en frisk cocktail.

Leith Distillery Lind & Lime Gin m/4 Tonic i Gaveæske taske 44%, 70 cl

I denne elegante gaveæske med gin får du en klassisk og velbalanceret London Dry Gin med smag fra de klassiske enebær, syrlige limeskaller krydret med lyserøde peberkorn. Med til gaveæsken hører der sig 4 flasker tonic med, der giver en god smagsoplevelse.

Jawbox Rabarber Fizz pakke

Fest og farver er det, der bedst kendetegner denne pink gaveæske, der rummer en lækker gin med rabarbersmag med dertilhørende to flasker tonic. Smagen af rabarber er let og frisk og egner sig derfor helt perfekt til en varm sommerdag ude i det fri.

Gin Hass Cocktail Pakken

Kender du en ægte fan af Gin Hass? Så er pakken her den perfekte gin gave til vedkommende. Gavekurven består af en 70 cl. Name and Nature Gin med mangosirup og 4 flasker tonic til. Den kan nydes alene eller i selskab med venner.

Barr Hill Tom Cat Gin

Er du på udkig efter en varm og sød gin, som du kan give som en del af en gin gaveæske? Barr Hill Tom Cat Gin er et oplagt bud på en udsøgt kvalitetsgin. Denne gin er fadlagret i 4-6 måneder og produceres i USA. Rent smagsmæssigt skiller den sig ud med noter af enebær, honning og eg, hvilket gør den ideel til at nyde alene eller i en cocktail.

Bobby's - Schiedam Dry Gin gaveæske

Bobby’s - Schiedam Dry Gin gaveæske

En elegant gin gaveæske med en flaske 70 cl. Bobby’s Schiedam Dry Gin og 4 flasker tonic. De 4 tonics er særudvalgt til at passe bedst muligt til smagen af denne unikke ginvariant, og det er derfor en oplagt gin og tonic gave til en, der sætter pris på gin og tonic i god kvalitet.

Gin Bothy, Classic Tasting box

Gin Bothy, Classic Tasting Box

Giv en smagsoplevelse udover det sædvanlige med denne gin gaveæske med 5 forskellige gin i flasker á 5 cl. De kan nydes alene eller kombineres med en tonicvand, og det alsidige udvalg af gin gør det til en oplagt gave til gin elskeren.

Tilbud Sampak: Hawthorns London Dry Gin og 4 Lyngby Gin Glas

Gin gaveæske med glas - Tilbud Sampak: Hawthorns London Dry Gin og 4 Lyngby Gin Glas

En elegant gin gaveæske med glas som denne udgave er en oplagt gin gave til den glade gin-entusiast. I pakken medfølger der en flaske Hawthorns London Dry Gin lavet på 100% britisk korn, der giver den klassiske smag af engelsk gin.

Ginboksen fra Tranum Mølle Destilleri

I denne gaveæske med gin får du 6 gode bud på lækre gin i forskellige smagsvarianter, der kan nydes alene i et glas med is eller som en del af en forfriskende Gin & Tonic. Flaskerne er alle 5 cl og giver akkurat en smagsprøve på nogle af de gin, der kan købes gennem deres webshop. Den perfekte gave til en gin elsker.

Hen Harrier Gaveæske fra Volsted Distillery

Overrask gin-elskeren med en Gin gaveæske fra danske Volsted Distillery. Denne gaveæske består af deres populære og prisvindende Old Tom Gin, Hen Harrier, og fire Fever Tree Mediterranean Tonics, som byder på en yderst velsmagende Gin & Tonic.

Kulminationen af det søde, citrus og rosmarin fra Hen Harrier Gin og det lidt mere bitre fra Fever Tree Mediterranean Tonic resulterer i en Gin & Tonic, som er en fryd for ganen – specielt på en varm sommerdag eller til festivitas.

Gin mare gaveæske og andre gode gavebud

Ønsker du at købe en specifik gin gaveæske til din modtager, kan du med fordel undersøge internettet for lækre gin. Du kan bl.a. give en gin mare gaveæske, gin gold 999.9 gaveæske, le tribute gin gaveæske eller malfy gin gaveæske – for blot at nævne nogle få bud.

Lav din kasse fra bunden og tilkøb tonic til – voila, så har du den bedste gin og tonic gave, der ovenikøbet er personligt udvalgt.

Vær på udkig efter gin gaveæske tilbud

De fleste forhandlere lancerer løbende tilbud på deres gaveæsker, og du kan derfor være heldig at finde en gin og tonic gaveæske eller gaveæske med gin til en skarp pris.

Du kan også overveje at give en ginsmagning i gave. Læs mere om det ved at klikke her.