Ginsmagning i Roskilde

Er du på udkig efter en anmelderrost ginsmagning i Roskilde?

Så tag et kig på favoritterne herunder.

Ginsmagning og tapas hos Two Socks i København

📍 København

Rustikke træborde og træbænke skaber en autentisk stemning til ginsmagningen hos Two Socks i det centrale København. I løbet af aftenen skænkes et bredt udvalg af forskellige gins og tonics i glassene, mens bartenderne fortælles om de enkeltes særpræg. Du får også serveret en lækker tapas med ost, brød og charcuteri.

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

📍 København

I en gammel, renoveret fabriksbygning på Christiania holder Copenhagen Distillery til huse. De kreative folk bag brandet inviterer dig inden for til en smagfuld aften med fokus på den karakteristiske gin. Aftenen begynder med en rundvisning i destilleriet, og efterfølgende kan du glæde dig til en ginsmagning med 5 forskellige produkter.

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

📍 København

Du får selv lov til at bestemme, hvordan din gin skal smage, når du møder op til denne unikke ginsmagning hos Copenhagen Distillery.

 

Foruden fortællinger om ginens historie byder dagen på udvælgelse af urter og krydderier, destillering af ginessens og naturligvis blanding af din helt egen flaske. Etiketterne skal du også selv designe.

Tag til ginsmagning i Roskilde

Glæd dig til at træde ind i en enestående verden af smage, dufte og farver. Gin er ikke bare en klar væske, som smager af gran, det er en forfinet videnskab med mange års spændende historie bag sig. Det finder du ud af til en ginsmagning i Roskilde, hvor enebærdrikkens forunderlige verden foldes ud for øjnene af dig.

 

Vil du vide mere? Her på siden kan du finde gode informationer om, hvor og hvornår du kan komme til ginsmagning. Du kan også læse mere om, hvad de forskellige kurser indeholder, så du kan finde præcis den smagning, der passer til dig.

 

Duften af gin

Ginens historie går helt tilbage til 1600-tallets Holland, hvor drikken blev kendt under navnet genever. Meget er sket siden dengang, og i dag er ginens noter og aromaer blevet forfinet ned til mindste detalje.

 

Det er derfor heller ikke kun det klassiske enebær, drikken destilleres på. Til en ginsmagning bliver du præsenteret for et bredt udvalg af varianter, hvor både slåen, lyng og citron er blandt smagsgiverne.

Lær mere til en ginsmagning i Roskilde

En ginsmagning i Roskilde er ikke kun for dig, der har en solid viden i baghovedet, når du skænker en drink. Her kan nybegynderen også være med. Har du aldrig smagt gin før? Til en smagning får du serveret et stort og spændende udvalg, så du har rig mulighed for at finde præcis den variant, der passer til dine præferencer.

 

Samtidig lærer du også, hvordan du skal smage og dufte til gin. Det giver dig de bedste forudsætninger for at fortsætte rejsen på egen hånd ind i drikkens smagfulde univers. 

 

Ginsmagning hos Den Franske Vinhandel

I hjertet af Roskilde ligger Den Franske Vinhandel, og du kan godt glæde dig til at træde indenfor. Her finder du mere end 30.000 forskellige flasker på hylderne og intet mindre end 225 forskellige slags gin. Det er dog ikke dem alle, du bliver præsenteret for til smagningen, men du kan godt se frem til at få en bred vifte af varianter serveret. 

 

Samtidig har vinkenderne også et stort sortiment af spændende luksus tonics, som du selvfølgelig også får smagsprøver på denne aften.

Til en ginsmagning hos Den Franske Vinhandel får du:

  •     Spændende ginsmagning
  •     Smagning af flere forskellige slags gin
  •     Smagning af luksus tonics
  •     Ny viden og lærerige fortællinger om drikken historie og udvikling

 

Ginsmagning hos Get Spirits Distillery

Kender du alle de klassiske gins fra London, Holland og USA? Hvis du vil forkæle ganen med god gin, skal du tage til en ginsmagning hos Get Spirits Distillery. Her får du serveret lokalproduceret, håndlavet, dansk gin.

 

Aftenen starter med en spændende rundvisning i destilleriet, hvor de første smagsprøver også bliver serveret. Undervejs kommer du til at se gæringstankene og de smukke kobberkedler, og så skal der smages på den melasse, ginen bliver lavet på.

 

Til en ginsmagning hos Get Spirits Distillery får du:

  •     Ginsmagning og rundvisning i destilleriet
  •     Smagning af forskellige gins og tonics
  •     Ny viden om ginens dufte, smage og urter
  •     Sjove fortællinger om ginens historie og udvikling
  •     Chips og snacks