Hvilken gin skal jeg vælge til en god Gin Hass?

Gin Hass er en drink, som er blevet utroligt populær de seneste år – og en god Gin Has kræver en god flaske gin. Men hvilken gin skal man bruge? Hvis du er i tvivl om, hvilken gin du skal vælge, får du en række forslag, som du kan lade dig inspirere af.

Hvordan laver jeg en Gin Hass?

Først og fremmest er det væsentligt, at du sætter dig ind i, hvordan du laver en Gin Hass – og det er faktisk slet ikke så svært. Gin Hass er en af de drinks, som er relativt simple at lave, hvis du blot har de rigtige ingredienser. Drinken indeholder gin, lemon-sodavand og mango sirup, mens de øvrige ingredienser typisk er noget, du har i husstanden.

Sådan laver du en Gin Hass:

  1. Tag et højt glas og hæld 4 centiliter gin i.
  2. Tilsæt mangosirup samt saften fra en halv lime.
  3. Rør rundt og put isterninger i glasset.
  4. Fyld resten af glasset op med lemonsodavand.
  5. Servér!

Som nævnt, er det en drink, der er utroligt nem at lave, og det tager ikke mere end et par minutter, hvis du bare har de fornødne ingredienser. Drinken er frisk i smagen, og den passer derfor perfekt til sommerfesten eller andre begivenheder, hvor det gerne må være lidt let og lækkert.

Hvilken gin skal jeg vælge til en Gin Hass?

Er du i tvivl om, hvilken gin du skal vælge, når du skal lave en Gin Hass? Det er i princippet ligegyldigt, men drinken smager bedre, hvis du vælger en gin af en vis kvalitet. En Tanqueray London Dry Gin er eksempelvis oplagt at vælge, da den ikke vælter budgettet, men samtidig har en god smag, som yder drinken respekt.

Du kan også tilmelde dig en ginsmagning, hvor du kan smage på forskellige typer af gin, så du selv kan vælge dén, du synes, er bedst. Der er mange muligheder, men drinken vil blive bedre, hvis du vælger en ordentlig gin frem for den billigste, de har i dit lokale supermarked.