Giv ginelskeren en velsmagende julekalender i gave

Er du i tvivl om, hvad du skal forære til en person, der bare ikke kan få nok af gin? Så kan du med fordel forære vedkommende en ginjulekalender, som indeholder en lang række ginrelaterede produkter som eksempelvis en god flaske gin, glas og bøger. Få inspiration til gaven her.

Du har som udgangspunkt to muligheder

Når du har besluttet dig for at forære en ginjulekalender i gave til én, du holder af, så har du to muligheder – du kan enten vælge selv at indkøbe de forskellige produkter, som skal i kalenderen, eller du kan vælge at købe en julekalender, som allerede er lavet. Sidstnævnte løsning er nemmere, men mindre personlig.

Hvis du køber en færdig ginjulekalender, vil den typisk indeholde 24 små flasker med gin, men du kan også få ginjulekalendere, som indeholder andre produkter, som relaterer sig til gin. Vælger du derimod at sammensætte din egen ginjulekalender, skal du selv ud at købe de forskellige produkter, som skal være i den.

Er du i tvivl om, hvad du skal putte bag lågerne i ginjulekalenderen, som du selv sammensætter? Der er ingen grund til at fortvivle, for herunder finder du en række gode råd, som du kan lade dig inspirere af, hvis du vil være sikker på, at du får det hele med – og der er rigeligt med produkter at vælge mellem.

Hvad skal en ginjulekalender indeholde?

Når du sammensætter din egen ginjulekalender, har du flere forskellige muligheder, når det kommer til at vælge gaver. Det mest oplagte er naturligvis at vælge nogle små flasker gin, og du kan med fordel lade hovedbestanddelen af din ginjulekalender være mindre flasker med gin, som med garanti vil vække begejstring hos modtageren. Herudover kan du vælge nogle lidt dyrere gaver som eksempelvis en bog om gin. Her kan du vælge mellem mange forskellige bøger, og der er både bøger på dansk og engelsk omkring emnet. Hvis modtageren af gaven er god til engelsk, kan du med fordel vælge en god engelsk bog om gin, og ellers er der mange gode danske bøger