3 gode gaveidéer til ginentusiaster

Kender du en person, som bare ikke kan få nok af gin, og er du ovenikøbet i tvivl om, hvad du skal forære vedkommende i gave? Så kan du med fordel tage udgangspunkt i hans eller hendes passion for gin, hvis du vil være sikker på, at gaven rent faktisk bringer glæde. Her får du tre gode gaveidéer til ginentusiaster.

#1: En god flaske gin

Det mest oplagte at forære en person, som ikke kan få nok af gin, er en god flaske vin det ideelle valg. Her er der mange valgmuligheder, men du bør vælge én, som ikke bare kan fås i dit lokale supermarked. I stedet bør besøge en specialiseret forretning, som sælger gin, så du kan få gode råd, hvis du ikke selv ved, hvad du skal gå efter.

Hvis der ikke ligger en ginforhandler i nærheden af din bopæl, er der altid mulighed for, at du kan besøge en webshop, som sælger gin. Her kan du typisk vælge mellem forskellige kategorier, så du er sikker på, at du ikke bare køber en variant, du kan få alle andre steder. Det vil helt sikkert bringe glæde hos personen, der modtager gaven.

#2: En ginsmagning

Hvis du synes, at det er kedeligt at forære en gin, eller hvis du bare har lyst til at give noget mere end udelukkende en gin, så kan du i stedet forære ham eller hende et gavekort til en ginsmagning. Det vil helt sikkert være noget, der tager kegler, og du kan eventuelt selv tage med, hvis du også skal have lidt glæde af gaven.

Det kan også være oplagt at lave en ginjulekalender, som indeholder forskellige former for gin, man kan smage på i løbet af december. Hvis du vælger denne løsning, kan du lade den sidste låge indeholde et gavekort til en ginsmagning – eller du kan forære det i julegave, hvis du synes, at det er mere oplagt.

#3: Flotte ginglas

En god gin skal serveres i et ginglas, og her er der mange forskellige muligheder. Eksperter og ginentusiaster vil mene, at der er forskellige typer glas til forskellige typer af gin, men sandheden er, at du sagtens kan drikke alt gin i samme glas. Du kan derfor med fordel investere i et sæt glas, der egner sig til gin, hvis du vil give en ginrelateret gave.

Du kan finde ginglas på mange webshops, men de bliver også forhandlet i fysiske butikker som Kop og Kande, Magasin og lignende forretninger. Mulighederne er mange, men sørg for at vælge et par glas, der passer ind i den øvrige stil i hjemmet hos den person, som skal modtage gaven.