3 anderledes gin oplevelser

Du har måske ikke overvejet det, men hvis du elsker gin, kan du kombinere en ginsmagning med en overnatning. Derfor introduceres du her for tre gode muligheder for at inkluderer en ginsmagning i dit weekendophold. Opholdene finder sted på Holmely, Anholt Hostel og Brænderiet Limfjorden, imens ginsmagningerne indeholder gin fra Water of Life, Anholt Gin og Brænderiet Limfjorden.

Gin Walk hos Holmely

Holmely er en af de nyeste skud på stammen, når det kommer til glamping oplevelser i Danmark. Her kan du overnatte i den vilde TreeTop shelter, tipien, unika værleserne eller glamping teltene. Til opholdet har du mulighed for at bestille en guidet gin-vandretur på 7,5 km. Her skal du smage på gin, som er udvalgt i samarbejde med Water of Life. Efter vandreturen kommer du tilbage til Holmely, hvor der tændes op til bålmaden, og du kan slappe af i vildmarksbadet.

Er du nysgerrig på flere glamping ophold i Danmark? Du kan finde de bedste glamping oplevelser hos GlampingGuiden.dk.

Gin og ørkentur på Anholt

Tre timer med færgen fra Grenaa ligger Anholt, som er en hyggelig lille ø, der selvfølgelig også byder på gin oplevelser. Her kan du sammensætte din egen rundtur på øen, som bør indeholde en smagsprøve på gin fra Anholt Gin. Start med at leje en af de geniale sightseeing-golfvogne fra Anholt Vandrehjem – også kendt som Casablanca Hostel. Når du er færdig med at suse Anholt rundt, kan du smage på den lokale Gin, der både fås i supermarkedet eller på diverse restauranter.

Ophold på Brænderiet Limfjorden

Brænderiet Limfjorden producerer både gin, rom, whisky og likør. Du har mulighed for at kombinere en smagning og rundvisning på brænderiet med en hyggelig overnatning i de renoverede træhytter. Rundvisningen informerer dig om produktionen og historien bad stedet. Her sluttes selvfølgelig af med ginsmagning og en lækker anretning med 10-12 små retter.